Pokličite nas:041 466 338

Čistila

PNEUBELL sredstvo za nego pnevmatik 1000ml

Sredstvo za nego in zaščito pnevmatik Pneubell zagotavlja pnevmatikam in gumijastim preprogam sijaj. Glicerin, ki je dodan Pneubellu preprečuje razpokanje gume. Uporaba: Sredstvo razredčite z vodo v razmerju 1l proti 3l, nato pa ga s  čopičem, gobo ali razpršilcem nanesite na suho gumo. ..

3.82€ Brez DDV: 3.13€

Ni na zalogi

AUTOBELLA šampon za avto 1000ml

Avtošampon z visokim čistilnim učinkom, ki ne pušča madežev tudi na najbolj občutljivem laku, PH nevtralni šampon. Po uporabi je površina sijoča. Uporaba: 20g sredstva raztopimo v 5 do 6l vode, kar zadostuje za eno pranje. ..

4.47€ Brez DDV: 3.66€

Ni na zalogi

AUTOBELLA šampon za avto z voskom 1000ml

Avtošampon z voskom in visokim čistilnim učinkom, ki ne pušča madežev tudi na najbolj občutljivem laku, PH nevtralni šampon. Po uporabi je površina sijoča. Uporaba: 20g sredstva raztopimo v 5 do 6l vode, kar zadostuje za eno pranje. ..

3.99€ Brez DDV: 3.27€

Na zalogi

FORLEGA čistilo za platišča 750ml

Čistilo za čiščenje kovinskih in Aluminijastih platišč. S čistilom Forlega boste odstranili zavorni prah, maščobe in ostale nečistoče. Forlega je PH kisel proizvod, ki je namenjen za čiščenje platišč iz lahkih zlitin, aluminijastih, kromiranih in ponikljanih delov. Vsebuje sredstva za preprečevan..

3.88€ Brez DDV: 3.18€

Na zalogi

FORCLEAN razmaščevalec mehanskih delov 750ml

FORCLEAN razmaščevalec brez vonja. Čistilo namenjeno odstranjevanju maščob in masti iz mehanskih delov, primeren za čiščenje avtomobilskih motorjev in motornih koles. Ne poškoduje plastike in gume. Uporaba: Razpršite po površini, ki jo želite očistiti, pustite delovati nekaj trenutkov, nato temel..

3.11€ Brez DDV: 2.55€

Na zalogi

HYDROREP vosek za zaščito in sijaj 750ml

Vosek za zaščito in sijaj HYDROREP hitro in učinkovito zagotovi dobre rezultate na katerikoli barvi. Pospeši proces sušenje avta, doda barvi lesk in jo ščiti pred vremenskimi pogoji. Lahko se uporablja na vseh zunanjih površinah vozila vključno z barvo, gumami, plastiko in steklom. Uporaba: ..

4.55€ Brez DDV: 3.73€

Na zalogi

NETINS odstranjevalec mrčes 750ml

Čistilo za odstranjevanje mrčesa in ostalih insektov NETINS. Primerno za profesionalno avtokozmetiko za čiščenje stekla, plastike in kovinskih delov. Uporaba: Čistilo nanesite na površino, ki jo želite očistiti in obrišite z gobo nato površino temeljito očistite z vodo. ..

3.37€ Brez DDV: 2.76€

Na zalogi

VINET univerzalno čistilo 750ml

Vinet univerzalno večnamensko čistilo, namenjeno čiščenju in razmaščevanju. Primerno je za čisčenje motorjev, mehanskih delov, gume, kovine, plastike, notranjosti vozila, orodja, filtrov, lošča in emajliranih delov. Uporaba: Čistilo razpršimo na dele, ki jih želimo očistiti, pustimo nekaj trenutk..

3.37€ Brez DDV: 2.76€

Na zalogi

DETAP- čistilo za tapecirane dele 750ml

Sredstvo za čiščenje tekstilnih oblog in preprog. Namenjeno je za čiščenje notranjosti avtomobila in za stanovanje. Vsebuje dodatke, ki očistijo površinsko umazanijo. Uporaba: Pred uporabo pretresite! Čistilo razpršite po površini, ki jo želite očistiti, čez nekaj časa površino obrišite z jelenjo..

3.05€ Brez DDV: 2.50€

Na zalogi

PLAK 2R polirno mleko za plastiko 750 ml

Polirno mleko za plastiko in armaturne plošče, ki deluje antistatično ob stiku s prahom. PLAK 2R je nepogrešljiv pripomoček pri negi vozil in sodi med profesionalno avtokozmetiko. Uporaba: Čistilo razpršimo po željeni površini nato z čisto krpo ali gobico prebrišemo površino. ..

8.90€ Brez DDV: 7.30€

Na zalogi

PLAK MAT spray za armaturo - jagoda 600ml

Spray PLAK MAT za matirane armaturne plošče in notranje ter zunanje plastike vozila. Je novo kemično sredstvo s posebnimi lastnostmi, namenjeno za čiščenje in zaščito, narejeno na bazi silikonov in posebnih topil. Odbija prah in vlago ter je brez leska (mat). Na voljo v različni dišavah. Upora..

5.10€ Brez DDV: 4.18€

Ni na zalogi

PNEUBELL sredstvo za nego pnevmatik 750ml

Sredstvo za nego in zaščito pnevmatik Pneubell zagotavlja pnevmatikam in gumijastim preprogam sijaj. Glicerin, ki je dodan Pneubellu preprečuje razpokanje gume. Uporaba: Sredstvo z razpršilcem nanesite na suho gumo. ..

4.01€ Brez DDV: 3.29€

Na zalogi

CLIM čistilo za klimo s cevko 400ml

Čistilo - dezinfektor za klimatske naprave. Aktivno čistilo z velikim deležem vode se ob uporabi peni, kar olajša čiščenje in dezinfekcijo hladilnih sistemov in cevi klimatskih naprav v avtih, kombijih in tovornih vozilih. Poleg tega odstranjuje umazanijo, smog in plesen, ki puščajo neugoden vonj..

5.40€ Brez DDV: 4.43€

Ni na zalogi

AUTOBELLA šampon za avto 10 kg

Avtošampon z visokim čistilnim učinkom, ki ne pušča madežev tudi na najbolj občutljivem laku, PH nevtralni šampon, po uporabi je površina vozila sijoča. Uporaba: 20g sredstva raztopimo v 5 do 6l vode, kar zadostuje za eno pranje. ..

22.33€ Brez DDV: 18.30€

Ni na zalogi

DECO Atas - šampon

DECO šampon sodi med najbolj popularne proizvode proizvajalca Atas. Šampon Deco odstranjuje globoke mastne in oljne madeže ter smog. Čistilo deluje antistatično in vsebuje sestavine, ki vplivajo na lesk! Primerno je za ročno pranje, priročljiva uporaba za čiščenje platišč (odlično odstranjuje globok..

10.98€ Brez DDV: 9.00€

Ni na zalogi

DETAP- čistilo za tapecirane dele 10kg

Sredstvo za čisčenje tapeciranih delov DETAP se uporablja za čisčenje sedežev, sedežniv garnitur, notranjosti avtomobila, itd. Čistilo se ne peni in pusti prijeten vonj. V avtopralnicah se izdelek uporablja pri ročni uporabi in v kombinaciji z vodnimi sesalci (kemično čisčenje). Izdelek se razred..

33.06€ Brez DDV: 27.10€

Ni na zalogi

DIMER dvokomponentno čistilo

Dimer dvokomponentno alkalno čistilo primerno za profesionalno uporabo. Čistilo dimer uporabljamo za čiščenje tovornih vozil, delovnih strojev, avtobousov in ostalih vozil. Dimer se uporablja tudi za čiščenje platišč, zunanjih delov motorja in podvozja. Glavna značilnost dimerja je njegova učinko..

12.58€ Brez DDV: 10.31€

Ni na zalogi

PNEUBELL - sredstvo za nego pnevmatik 30kg

Sredstvo za nego pnevmatik vrača pnevmatikam in gumijastim preprogam sijaj. Glicerin, ki je dodan Pneubellu preprečuje razpokanje gume. Uporaba: Sredstvo razredčite z vodo v razmerju 1l proti 3l, nato pa ga s  čopičem, gobo ali razpršilcem nanesite na suho gumo. Učinkuje najmanj 5 dni. ..

146.40€ Brez DDV: 120.00€

Ni na zalogi

RESINOL odstranjevalec smol 250ml

Čistilo za odstranjevanje smole RESINOL je namenjeno za odstranjevanje smolnatih madežev iz stekla in barve. Ne povzroča škode na obdelanem področju, primeren za avtomobile, avtodome, prikolice, itd. ..

3.53€ Brez DDV: 2.89€

Ni na zalogi

Robčki za armaturo Alfacare 10/1

Krpice za armaturo so primerne za armaturne plošče, plastične površine in usnje. Z robčki Alfacare enostavno prebrišemo površino, ki jo želimo očistiti in ji dati sijaj. Poleg sijaja in zaščite pa dajejo robčki Alfacare prijeten vonj svežine našemu vozilu...

4.55€ 5.42€ Brez DDV: 3.73€

Ni na zalogi

Čistila