Pokličite nas:041 466 338

Dostava

BREZPLAČNA POŠTNINA
Pri naročilu nad 80 EUR so stroški dostave in pošiljanja brezplačni. Za vse nakupe do 80€ je strošek dostave 4,90 EUR.

OBVESTILO: Paketne Trgovine BS PETROL vam od 1.4.2019 dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45€ na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket.

Načini plačila
Izdelke lahko plačate po:
povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe GLS, kurirju lahko ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico.

predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.

HITRA DOSTAVA
95% naročil oddanih do 16.00 ure odpošljemo še isti delovni dan, tako, da so izdelki v dostavi že naslednji delovni dan.

ZAVAROVANA POŠILJKA
V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z GLS

Pakete pošiljamo z dostavno službo GLS, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje:

- Obveščanje o poteku dostave paketa preko emaila.

- Kurir vam lahko paket pusti na eni izmed 400 GLS točk po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Mercator, BigBang, OMW ali GLS PAKETOMAT, kjer lahko paket dvignete 24h na dan).

- Pri plačilu po povzetju ni dodatnih skritih stroškov. 

- V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure.

- Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

30 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 30 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar.

Naročene izdelke v spletni trgovini MCENTER.si, lahko prevzamete osebno.
Izdelke lahko osebno prevzamete vsak delavnik v Celju po predhodnem dogovoru na 041 466 338.