Pokličite nas:041 466 338

Xenon balasti

Xenon balast 55W 12V, Canbus

Xenon balast 55W z Canbus sistemom ima standardne priključke in je kompatibilen z vsemi Xenon kit žarnicami. Balast ima vgrajen Canbus sistem, ki preprečuje javljanje napake računalnika ter utripanje žarnic. Canbus balast je primeren za vsa novejša vozila. Oznake in certifikati: - CE - E4 (nare..

29.50€ 34.16€ Brez DDV: 24.18€

Na zalogi

Xenon balasti

Xenon balasti omogočajo delovanje xenon žarnic, tako da zagotovijo dovolj napetosti in omogočijo, da xenon plin v žarnici zagori oziroma zasveti. Na tržišču imamo na izbiro več vrst xenon balastov, ki pa se zelo razlikujejo po kakovosti, žal na trgu niso vedno vsi izdelki enake kakovosti, zato smo pri mcenter.si testirali in skrbno pripravili ponudbo izdelkov v naši ponudbi. Vsi balasti imajo tudi garancijo. Poznamo xenon balaste za nakdanjo vgradnjo xenon žarnic in pa originalne balaste. Balasti za naknadnjo vgradnjo ustrezajo žarnicam z podnožjem H1, H3, H4, H6, H7, H8 in H11, priklop je možen na univerzalne priključke. Vhodna napetost balastov je 12V, 24V in 10-30V, priporočljiva je izbira canbus balastov z razponon napetosti 10-30V, ki delujejo na osebnih vozil in tovornih vozilih.

Poznamo več vrst xenon balastov univerzalne in originalne, ki se najpogosteje uporabljajo pri prvovgradnjo. Univerzalne balaste delimo na navadne in canbus balaste, ki imajo vgrajeno elektroniko, ki preprečuje javljanje napake računalnika. Na izbiro pa so tudi različne oblike balastov, ki se razlikujejo glede na velikost navadni, slim in canbus balasti.