Pokličite nas:041 466 338

O nas

Nekaj o nas....

Smo podjetje Marksus, d.o.o. bolj znani pod mcenter.si, ukvarjamo se s spletno prodajo svetil, dodatne opreme in folij za car wrap, folij za domačo in poslovno rabo.

Začetki ekipe mcenter segajo v leto 2009 ko smo začeli z prodajo različnih izdelkov nato pa smo na tržišču opazili pomankljivost in se v letu 2010 lotili izdelave spletne trgovine, ki je začrtala smer strokovne prodaje avto žarnic in folij na spletu. V letu 2012 smo naš program nadgradili z ponudbo dodatne opreme in obvezne opreme za avtomobile in tovorna vozila.

Naši viziji ostajamo zvesti od samega začetka!

  • enostaven nakup
  • najvišja kakovost
  • ugodna cena
  • hitra dostava

Enostavnost dosegamo z rednim osveževanjem in posodablanjem spletne trgovine ter prilaganjem zahtevam naših zvestih strank.

Menimo, da je najvišjo kakovost mogoče doseči le s strokovnim znanjem in odličimi poslovnimi partnerji, ki smo jih v letih delovanja pridobili po vsem svetu. Naši prodajni segmenti pa zajemajo širok izbor kakovostnih izdelkov po dostopni ceni.

Na tržišču je ogromno izdelkov po ugodnih cenah, naš cilj pa je poleg ugodne cene ponuditi strankam preverjene izdelke najvišje kakovosti. Konkurenčne cene dosegamo z pomočjo odličnih prodajnih rezultatov in plačilno disciplino, ki jo naši dobavitelji cenijo.

Zavedamo, se tudi da je pri spletnem nakupu pomebna hitra odzivnost in hitra dostava naše načelo je ˝danes naročim, jutri dobim˝ tako hitro dobavo lahko dosegamo le z veliko lastno zalogo. V našem skladišču imamo na zalogi več kot 10.000 izdelkov, izdelke dostavlja GLS, ki skrbi da izdelki pridejo do k Vam varno in hitro.

Primarni cilj našega podjetja je specializirana prodaja svetil za vozila, dodatna oprema za osebni in tovorni program ter prodaja folij.

Držimo se, da mora biti izbira izdelkov v naši ponudbi skrbno pripravljena in omogočati strankam enostavno izbiro izdelkov glede na cenovni razred in različne zahteve strank. Poleg skrbno pripravljene ponudbo smo za pomoč strankam pripravili tudi blog, kjer si lahko ogledate članke najpogosteje zastavljenih vprašanj. V kolikor pa bi imeli morda kakšna dodatna vprašanja pa nas kontaktirajte in z veseljem Vam bomo svetovali.