Pokličite nas:041 466 338

Avto tepihi

Avto tepihi GUMIJASTI set / Univerzalni tip - 3

Set univerzalnih gumijastih avto tepihov. V kompletu prejmete 4 univerzalne gumijaste tepihe (voznik,sovoznik in dve zadnji preprogi), tepihi se prilegajo v večini vozil. Tehnične podrobnosti: - izdelani in kakovostne gume - nemški proizvajalec PETEX - enostavno čiščenje - spodnja stran tepiha je z..

18.60€ 26.00€ Brez DDV: 15.25€

Ni na zalogi

Avto tepihi GUMIJASTI set, Univerzalni tip - 2

Set univerzalnih gumijastih avto tepihov. V kompletu prejmete 4 univerzalne gumijaste tepihe (voznik,sovoznik in dve zadnji preprogi), tepihi se prilegajo v večini vozil. Tehnične podrobnosti: - izdelani in kakovostne gume - nemški proizvajalec PETEX - enostavno čiščenje - spodnja stran tepih..

18.60€ 26.00€ Brez DDV: 15.25€

Ni na zalogi

Avto tepihi

Avto tepihi, avtomobilske preproge. Tekstilni in gumijasti avto tepihi za različne znamke vozil izbiramo lahko med univerzalnimi in tipskimi tepihi.

Univerzalnimi avto tepihi, se ne prilegajo popolnoma in so na voljo v gumijasti izvedbi.
Tipski avto tepihi, so narejeni po merah avtomobila in se popolnoma prilegajo notranjosti avtomobila.

Tepihi so narejeni iz kakovostnih in človeku prijaznih materialov, ki ne vsebujejo strupenih zmesi in ustrezajo evropskim standardom.

Avto tepihi poskrbijo za čisto notranjost vašega vozila in ščitijo tla vozila pred umazanijo. Priporočljiva je uporaba gumijastih avto tepihov v zimskem času, da zaščitimo notranjost vozila pred vlago in poškodbami, saj z čevlji v vozilo prinesemo količine vode, ki lahko negativno vplivajo na talno zaščito v vozilu. Z kakovostnimi avto tepihi preprečujemo drsenje med vožnjo, kar bistveno vpliva tudi na varnost na cesti. Čiščenje gumijastih avto tepihov je enostavno in nezahtevno, čistimo jih lahko z vodo in ostalimi čistili za gumo. Standardni univerzalni avto tepihi so namenjeni za uporabo v vsakem vozilu in neomogočajo popolno prileganje avto tepiha v vozilu.

Tipski avtotepihi so narejeni po merah vozil in omogočajo odlično prileganje v avtomobilu, narejeni so iz kakovostnih človeku in okolju prijaznih materialov, dno tepiha pa je zasnovano, tako da zmanjšuje verjetnost zdrsa med samo vožnjo. Tipski avto tepihi so namenjeni za določeno znamko in model vozila, na voljo pa so gumijasti avto tepihi ter tipski tekstilni avto tepihi.

Tekstilni avto tepihi so primerni za uporabo v spomladanskih in poletnih dneh, nudijo odlično zaščito pred prahom in ostalo umazanijo. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki omogočajo visoko vpojnost vode, čiščenje je enostavno.