Pokličite nas:041 466 338

Žarnice H7 12V 85W RANGE POWER WHITE Narva + 2X W5W

-40 %
 • 16.90€

  28.06€
 • Brez DDV: 13.85€
  NARVA
 • Proizvajalec: NARVA
 • Šifra: 1014-646
 • V prihodu
Dodaj na seznam želja Primerjaj ta izdelek

Strošek dostave znaša: 3,50€.

GLS dostavna služba

Žarnice H7 12V 85W RANGE POWER WHITE Narva + 2X W5W

Žarnice oddajajo lepo belo svetlobo 4500K, ki približajo izgled prave xenon žarnice. Žarnice so pakirane v parih, v kompletu prejmete 2 kosa žarnic H7 Narva Range Power White in še 2x brezplačna kosa žarnic W5W Narva Range Power White.

Opozorilo: Žarnice zaradi svoje močne svetilnosti, niso primerne za običajni cestni promet in ne ustrezajo cestno prometnim predpisom! Uporabljajo se za zaprta off road oz. dirkalne steze.

Tehnični podatki

Tehnični podatki
Napetost (V) 12V
Proizvajalec NARVA
Tip podnožja H7
Model RANGE POWER WHITE
Moč (W) 85W
Pakiranje
Embalaža DUO pack
Število žarnic 4
Dodatne informacije
Dodatno Žarnice niso homologirane.

Mnenja kupcev

0% kupcev priporoča ta izdelek.

 • 5 zvezdic
  0%
 • 4 zvezdice
  0%
 • 3 zvezdice
  0%
 • 2 zvezdice
  0%
 • 1 zvezdica
  0%

Povzetek

Skupaj ocen (0)
Kliknite tukaj in dodajte mnenje za ta izdelek.Imate vprašanje?

Ziga
Vprašanje

V avtu imam halogen zarnice z 55 w ki zelo slabo vsetijo in me zanima ce mi lahko predlagat zarnice z mocnejso bolj belo svetlobo oziroma drugo resite zarometi pa nimajo lece pa zanima me do koliko w mocne zarnice lahko uporabim

Odgovor

Pozdravljeni, zakonsko dovoljene žarnice H7 so 55W. Priporočamo nakup avto žarnic Philips Xtreme Vision 130 ali Osram Night Breaker Laser.

https://www.mcenter.si/halogen-zarnice/halogen-zarnice-h7/mfp/manufacturers,osram,philips

mcenter.si


Tom
Vprašanje

Pozdravljeni... v uvodu piše da so žarnice 85W v podrobnem opisu pa 55W. kateri podatek je pravilen? Zanima me še glede na to da bi rad montiral takšne žarnice v svoj avtomobil in imam res kar nekaj slabih izkušenj z podobnimi žarnicami namreč zgodilo se mi je že nekaj krat da je na škatli pisalo xenon white ali cool blue ali kaj podobnega ko se je žarnica zmontirala v vozilo pa skoraj ni bilo razlike med navadno H7 žarnico in to kao xenon white varianto... kaj mi priporočate iz vaše zaloge da se res čimbolj približa tej belo modri svetlobi ki jo ima originalna xenon žarnica... opazil sem napreč da imate veliko izbiro teh zadev in da ne kupim spet nekaj kar nebo ok. hvala za odgovor in lep pozdrav.

Odgovor

Pozdravljen Tom,

najlepša hvala za posredovano, ''tiskarsko'' napako smo že odpravili, žarnice so 85W. Najprej vas moram obvestiti, da povpraševane žarnice niso homologirane za cestni promet, kar pomeni, da se lahko vozniki za cestni promet poslužujejo le žarnicam, ki so 55W. Razlika med 55W in 85W je vsekakor očitna, ampak ne smemo zanemarjati dejstva, da še vedno govorimo le o halogenskih žarnicah, ki ne morejo doseči takšne svetilnosti kot bi jo pridobili z xenon žarometi. Velikokrat potrošniki pri navadnih žarnicah kot so Osram Cool Blue Intense ali Philips X-Treme Vision ipd., pričakujejo xenon osvetlitev in zato pogosto prihaja do razočaranj s takšnimi izdelki.

Približek modrikasti svetlobi so žarnice Osram Cool Blue Intense  55W (spodaj povezava) oz. žarnice NARVA Range Powe White 85W.


https://www.mcenter.si/halogen-zarnice/halogen-zarnice-h7/halogen-osram-h7-cool-blue-intense-4200k-xenon-look


Lep pozdrav,

Lara - ekipa MCENTER.si

Lara