Pokličite nas:041 466 338

V tem članku bomo predstavljamo nekaj idej kako lahko z nekaj domišljije in malo ustvarjalnostji izkoristimo prednosti folij. V zadnjem času opažamo večje število uporabe folij za leplenje pohištva in ostale opreme.


1. KUHINJA

Pride dan ko se naveličamo stare kuhinje, nova kuhinja pa je še vedno velik strošek. Kuhinjske elemente si lahko enostavno prelepimo s folijo in tako osvežimo videz kuhinje ali ostalih pohištvenih elementov prostor pa naredimo modernejši.

V pomoč nam je gladilnik za folije, ki nam omogoča hitrejše in lažje lepljenje.

Povezava za ogled folij:

- Folije
 

2. OMARE, POHIŠTVO

Zopet so prišli časi ko si radi sami kaj izdelamo pri tem se zabavamo in včasih tudi kaj prihranimo. V tem članku  skušamo predstaviti kako si lahko sami s pomočjo folij osvežimo zunanji videz našega pohištva, ipd. Nekoč smo uporabljali folije samo izdelovanje napisov nekoliko kasneje za print in car wrapping sedaj pa uporabljamo folije za poživitev naših starih omar, ki smo se jih že pred časom naveličali.

V pomoč nam je gladilnik za folije, ki nam omogoča hitrejše in lažje lepljenje.

Povezave do folij:

- Sijaj folije
- Mat folije
- Bomb stick
- Kristal folije


3. DNEVNA SOBA, OTROŠKA SOBA

Folijo piši briši lahko uporabljamo za več namenov, npr: v kuhinji za pisanje receptov, dnevni sobi kot popestritev prostora, otroški sobi za lažje in učinkovitejše učenje ter risanje po foliji namesto po stenah, v hodniku kot opomnik, itd.

Piši briši folije so na voljo v črni barvi kot imitacija table zraven dobimo krede ali pa v beli barvi po kateri lahko pišemo z flumastrom.

Povezava za ogled folij:

- Folije piši briši


 

4. PESKANA FOLIJA ZA STEKLA

Samolepilna peskana folija daje videz motnega stekla in omogoča zasebnost in preprečuje poglede v notranjost. Folija omogoča visoko prepustnost svetlobe, primerna je za lepljenje na gladke površine in stekla.

Uporabljamo jo za poslovne prostore, pisarne, kopalnice, banke, šole itd. Peskane folije preprečujejo poglede v notranjost prostorov.

Je enostavna za uporabo, folijo montiramo z vodo in gladilnikm. Zasnovana je za uporabo v zaprtih prostorih, lahko pa se uporablja na prostem (s krajšo življenjsko dobo).

Povezava za ogled folij:

- Peskane folije

 

5. GARDEROBE, NOČNE OMARICE, KOLESA …

Bomb sticker folijo lahko uporabimo kjerkoli želimo. Z njo lahko popestrimo kolo, nočno omarico (kot na sliki), morda celo garderobno omaro, uporabljamo jih tudi za notranjost in zunanjost avtomobila, skuterja, vodnega skuterja,..

Pri uporabi bomb sticker folij moramo pustiti domišljiji prosto pot.

Povezave do folij:

- Bomb sticker folije

- Cat eye folije

 

 6. NOTRANJOST AVTOMOBILA

Folije vam omogočajo drugačen videz in pestrejšo notranjost vašega avtomobila. Na voljo imamo več folij, za oblepljenje notranjosti vozila pa se največkrat odločimo za uporabo 3D karbon folije, brušen aluminija srebrne in sive barve ter bomb sticker barvno folijo.

Povezave do folij:

- 3D karbon folije
- bomb sticker folije
- brušen aluminij

 

7. ZAŠČITA AVTOMOBILA Z PROZORNO FOLIJO

Zaščitno prozorno folijo lahko uporabite na vseh ravnih in zaobljenih gladkih površinah, primerna je tako za lepljenje bivalnih prostorov kot avtomobilov. Njena funkcija je zaščita stekla, kovine in plastike pred zunanjimi poškodbami.

Folijo lahko lepimo na mokro ali na suho površino.

Povezave do folij:

- Zascitne folije

8. OZNAČEVANJE TOVORNIH VOZIL, PRIKOLIC

Odsevni trakovi so v Evropi obvezni od 10. junija 2011. Z odsevnimi trakovi označujemo zadnji in stranski del tovornega vozila oz. prikolice.Na voljo imamo dva tipa odsevnih trakov neprekinjeni (primeren za trde površine) in segmetni odsevni trakovi (primeren za mehke površine, ponjave- cerade).

Odsevni trak nalepimo tako, da pred namestitvijo dobro očistimo površimo kamor bomo folijo prilepili.

Povezava za ogled folij:

- Odsevni trakovi

 

9. MOTORNE ČELADE

V primeru,da imate doma staro čelado in bi si radi kupili novo, imamo za vas rešitev. »Staro za novo«
Vse kar potrebujete je košček mat folije ter gladilnik za lažjo uporabo in dobili boste čelado, katero ste si že dolgi želeli imeti.

Povezava za ogled folij:

- Mat folije

  

10. CAR WRAPPING VOZILA

Car wrapping pomeni lepljenje vozila lahko se odločimo za ˝preoblačenje˝ celotnega vozila ali pa samo del karoserije. Najatraktivnejši del karoserije, ki ga ponavadi namenimo lepljenju je streha vozila v črno sijaj folijo, črno mat ali karbon črno barvo.

Povezave do folij:

- 3D karbon folije
- Sijaj črna folija
- Mat črna folija

 

Canbus balasti ali standard? Xenon kit in izbira barve svetilnosti xenon žarnic.
Pri nakupu xenon kita ali xenon balastov je vsakdo verjetno naletel na nove izraze kot so balast, canbus balast, različne svetilnosti xenon žarnic izr...
Kako pravilno namestiti odsevni trak in OBVEZNA uporaba!
Obveza uporaba odsevnih trakov po Pravilnilu UN ECE 104 za tovorna vozila in prikolice. Kakšna je pravilna oznaka in kako jih moramo pravilno namestit...